Sterilcentral og sterilt rum, der opfylder alle krav

​Har jeres afdeling brug for at få etableret en sterilcentral eller et andet sterilt rum? Så er vi behjælpelige hos LMteknik ApS. Vores fleksible renrumssystem er yderst velegnet til at skabe et sterilt rum, der lever op til jeres krav.

Vi har hjulpet kunder med at skabe sterile rum i Danmark og resten af Skandinavien i mere end 20 år. Med vores centrale placering på Sjælland, hjælper vi også gerne jer med en tilsvarende opgave. Det gælder både på Sjælland og i resten af Danmark.

Vi er certificerede i opbygning af renrum, og vi bruger naturligvis godkendt og kalibreret udstyr.

Vi tilbyder fleksibel modulopbygning

Med vores renrumssystem kan vi tilbyde fuldstændig fleksibel modulopbygning. Derfor kan I selv vælge, hvordan et sterilt rum skal være hos jer, og hvad der skal integreres i det.

Med vores fleksible moduler er I derfor sikre på at få et rum, der opfylder lige præcis jeres behov.

I kan vælge at få integreret:

  • Udtag
  • Lamper
  • Ventilation
  • Skærme

Alle vores moduler har glatte og vaskbare overflader på vægge og lofte. Det er vigtigt for at sikre et sterilt miljø i jeres sterilcentral. 

Kontakt os for hjælp til jeres sterilcentral

Hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at bygge en sterilcentral, er I velkomne til at kontakte os. I kan også finde inspiration til, hvordan vi tidligere har opbygget sterilcentraler.

Vi sætter altid en stor ære i at have en god og tæt dialog med dig, fordi behovene til en sterilcentral eller et sterilt rum er forskellige. Derfor lytter vi altid til din ønsker.

Ring til os på telefon 70 20 96 97, eller send en e-mail til info@lmteknik.dk

Sterilcentraler

LMteknik ApS´ renrumssystem er yderst egnet til opbygning af sterilcentraler, grundet den ekstreme fleksible modulopbygning i forhold til operationsstuens opbygning såsom integreret udtag, lamper, ventilation, skærme. Den glatte og vaskbare overflade på vægge og lofter er med til at sikre et højt sterilt niveau.

Se mere her omkring opbygning af vores modulsystem