LAF-bænke og sikkerhedskabinetter til renrum

Safety cabinet og sikkerhedskabinetter – kært barn har mange navne! Har du behov for LAF-bænke eller sikkerhedskabinetter til renrum, står vi hos LMteknik klar til at hjælpe dig. Vi hjælper kunder i hele Danmark, så du kan altid kontakte os – uanset hvor du befinder dig.

Vi har mere end 22 års erfaring i branchen og kan derfor være behjælpelige med at finde de LAF-bænke og sikkerhedskabinetter, du har brug for. Vi har mange forskellige typer af safety cabinets og kan derfor let finde den bedste løsning til dig.

Sikkerhedskabinetter, der passer til jeres behov

Vi har et stort udvalg af forskellige kabinetter. Vores sikkerhedskabinetter har f.eks. filtre, der hurtigt og effektivt fjerner gasser og partikler fra arbejdspladsen. Har du brug for ventilerede vægskabe, kan vi også hjælpe med det.

For at sikre pålideligheden at diverse tests, er det vigtigt, at kabinettet ikke bliver kontamineret. Dette sikrer vores sikkerhedskabinetter.

Der er bl.a. mulighed for stinkskab, LAF-kabinet og sikkerhedsbænk.

Ønsker du stor sikkerhed under forskellige målinger, kan vi hjælpe med at finde den rette løsning med det rette filter. Vi er certificeret i det vi laver og har sikkerhedskabinetter og LAF-bænke, der er godkendte og kalibrerede for at sikre dig den bedste kvalitet.

Kontakt os for at høre mere om LAF-bænke

Ønsker du at høre mere om, hvilke sikkerhedskabinetter og LAF-bænke vi kan tilbyde, og hvad de koster, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at give dig et godt tilbud til en fornuftig pris. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis de sikkerhedskabinetter, der dækker dine specifikke behov.

Ring til os på telefon: 70 20 96 97 eller send os en mail på: info@lmteknik.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

 
 
 
Brochurer?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt