Renrum klassificering og opbygning

Hos LMteknik ApS har vi mere end 20 års erfaring med levering, montering og servicering af renrum for kunder i hele Skandinavien, men især i Danmark laver vi også renrum klassificering. Vi ligger på Sjælland, men tilbyder identificering af renrums klasser i hele landet.

Vores renrumssystemer er flittigt benyttet i, blandt andet pharmaindustrien, hospitalsenheder, elektronik-, fødevare-, samt kosmetikbranchen. 

Vi kan endvidere tilbyde både renovering og komplet renrum klassificering. Alle slags opgaver er vigtige for os, da vores renrumsmoduler netop giver sådan en stor fleksibilitet i anvendelsen. 

MODULOPBYGGEDE RENRUM er fleksible

Vi tilbyder komplette systemer til alle renrums-klasser, lige fra små, isolerede celler til større, komplicerede renrumsafsnit. 

I forbindelse med renrumssystemet kan der integreres personsluser, materielsluser, gennemrækningsskabe og diverse inventar og tilbehør efter kundens ønske og behov.​ 

Når vi laver renrum klassificering, skelner vi mellem klasserne D, C, B og den sjældne A-klassificering. 

D klassificering er til de mindre rum og A klassificering er større renrumssystemer, oftest med både Airshower, materielsluse og UDF/LAF-modul til steril produkthåndtering.

Vi er certificeret til vores arbejde med opbygning af renrum, ligesom vi bruger godkendt og kalibreret testudstyr til klassificering af renrummet.

Vi skiller os især ud på pris og kvalitet, og vi sætter altid en stor ære i at have en god og tæt dialog med kunderne. Dette skyldes at behovene er meget forskellige, og alle projekter er forskellige. Derfor lytter vi til deres ønsker og følger opgaverne helt til dørs.​ 

Kunne du have behov for at få udført renrum klassificering? Vi hjælper dig hurtigt videre.

ENKLE OG FLEKSIBLE RENRUM med klassificering

Vores renrum er opbygget af færdige renrumsmoduler af forskellige typer, hvilket giver flere fordele, såsom:

  • Kort montagetid
  • Fleksibelt at udvide renrummet
  • Fleksibelt at ændre rummet efter behov
  • Enkelt at indsætte nye maskiner og nyt udstyr

​​

KOntakt os og få vurderet din renrums-klasse

Kontakt os for at høre mere om vores renrum eller for at aftale et uddybende møde. Vi kommer gerne med løsningsforslag, der passer til jeres behov og krav. Du kan også bestille et par brochurer her.

Ring til os på telefon 70 20 96 97 - Du kan også skrive til os på info@lmteknik.dk​. Husk altid at få en renrumsklassificering med dit renrum.

 
 
 
Brochurer?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt