Partikelmåling med stor præcision

Har I brug for professionel hjælp til partikelmåling, er LMteknik de rette for jer. Vi hjælper erhvervskunder i hele Danmark. 

LMteknik har eksisteret siden 2006 og har mere end 22 års erfaring. Vi kan derfor være behjælpelige med mange forskellige typer af opgaver, herunder partikelmåling. 

Kvaliteten bliver prioriteret hos os, og du kan derfor være sikker på en præcis måling med vores testudstyr.

Alle slags opgaver er lige vigtige for os. I er derfor velkomne til at henvende jer til os, uanset om det er en større eller mindre opgave, I søger hjælp til. Vi garanterer god service og et resultat, I kan bruge til noget.

Godkendte og kalibrerede partikelmålere

På trods af den høje kvalitet, kan du være sikker på at få en god pris. Vi sætter en stor ære i at levere et solidt stykke arbejde og i at have en tæt dialog med vores kunder. 

At lytte til ønsker er særligt vigtigt, og vi følger altid opgaverne helt til dørs.​

Du kan være sikker på høj kvalitet, eftersom vi er certificeret i det, vi laver og benytter godkendt og kalibreret testudstyr. Dette sikrer præcise resultater. 

Vi samarbejder med en producent i forbindelse med opsætning af nye renrum. Producenten har mere end 40 års international erfaring, hvilket gør os til et stærkt team.

Få et tilbud på test og service

Ønsker I at høre nærmere om partikelmåling, eksempelvis i forbindelse med renrum i farmaceut- og medicinalindustrien, er I velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på telefon 70 20 96 97, eller skriv en mail til info@lmteknik.dk for at få et tilbud. 

Her er desuden mulighed for at drøfte jeres ønsker og behov.​

 
 
 
Brochurer?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt