Vægtyper​

Modulopbyggede vægge i højtrykslaminat

Modulopbyggede vægge i højtrykslaminat er opbygget som en selvbærende konstruktion, der kan demonteres individuelt. Panelet består af en indvendig ramme, som er opbygget af aluminiums profil.

Udvendig er panelet beklædt på begge sider med 4 mm. brandsikret højtrykslaminat.

Modulerne isoleres med brandcertificerede produkter i følgende materialer: polystyren, rock wool, og aluminium honeycomb.

Modulopbyggede vægge i metal

Modulopbyggede vægge i metal er opbygget som en selvbærende konstruktion, der kan demonteres individuelt. Panelet består af en indvendig ramme, som er opbygget af aluminiums profil.

Udvendigt er panelet beklædt på begge sider med malet eller pvc belagt stål, rustfrit stål eller malet aluminium.

Modulerne isoleres med brandcertificerede produkter i følgende materialer: polystyren, rock wool, og aluminium honeycomb.

Modulopbyggede glasvægge

Modulopbyggede glasvægge er opbygget som en selvbærende konstruktion, der kan demonteres individuelt. Glasset er opbygget med en sikkerhedstermorude på ydersiden og et indvendigt kammer med antikondens-system.Rudens dimensioner er tilpasset vores vægsystemer for at opnå rene og glatte overflader på begge sider.

Antistatiske modulopbyggede vægge

Antistatiske modulopbyggede vægge er opbygget som stålmoduler med en antistatisk belægning, specielt designet til mikroelektronik industri, elektronik, rumfart og nanoteknologi.

Beklædningspaneler

Vores beklædningspaneler er designet med justerbare fastgørelsessystem til at afdække faste vægge og søjler for at opnå en renrumsoverflade i eksisterende byggeri.

Panelerne kan monteres med både stål- og højtrykslaminatoverflade.

Væg tilbehør

I vores vægmoduler kan der monteres alle former for gennemføringer, udtag samt gulvsug efter kundens behov. Huller kan præfabrikeres med eller uden forstærkning.

Modulopbyggede EI60 brandvægge

Modulbyggede EI60 skillevægge er specieldesignet til at opnå den bedst mulige brandsikkerhed.